اطلاعیه بلیط استخر دانشگاه علم و صنعت
🔶 به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه می‌رساند که با توجه به انعقاد قرارداد فی مابین دانشگاه و  استخر دانشگاه علم و صنعت ، تعدادی بلیط استخر با شرایط زیر موجود می‌باشد. دانشجویان می‌توانند با در دست داشتن فیش واریزی و کارت دانشجویی جهت تحویل کارت بلیط اقدام نمایند.

✔️سهمیه هر دانشجو در ماه 3 بلیط به مبلغ هر بلیط 35.000 سی و پنج هزار تومان می‌باشد که در صورت نیاز، 3 فقره بلیط لازم است به صورت یکجا خریداری گردد.

✔️زمان دریافت بلیط در هر ماه، همان تاریخ ماه قبل می‌باشد و ارائه بلیط زودتر از موعد مقرر امکانپذیر نیست.

✔️نحوه پرداخت مبلغ :
مراجعه به سایت refah.kntu.ac.ir  - قسمت واریز وجه - تکمیل اطلاعات - پرداخت مبلغ - پرینت رسید

🔺ارائه پرینت کاغذی رسید پرداخت وجه به تربیت‌بدنی در حین تحویل بلیط الزامی است.

✔️فیش از طریق کارت بانکی شخص واریز گردد.

✔️ زمان مراجعه جهت تحویل بلیط :
روزهای زوج ساعت 9 الی 11 دفتر تربیت بدنی پردیس علوم
روزهای شنبه، یکشنبه و سه شنبه ساعت 9 الی 11 سالن ورزش طبقه منفی 2 پردیس ملاصدرا

✔️مدت اعتبار بلیط‌ها :
شهریورماه 1403

✔️ با توجه به مشکل فنی سامانه اینترنتی خرید بلیط و عدم ارائه رسید نهایی، لطفأ تا اطلاع ثانوی؛ از یک مرحله قبل از مرحله نهایی اسکرین شات گرفته و پس از ثبت شماره پیگیری، پرینت آن را تحویل تربیت بدنی نمایند.

✔️ ارائه بلیط صرفا به دانشجوی مربوطه با در دست داشتن کارت دانشجویی امکانپذیر می‌باشد.

🔺آدرس استخر دانشگاه علم و صنعت :
تهران- خیابان هنگام-میدان الغدیر- خیابان الغدیر- درب مجموعه ورزشی دانشگاه علم و صنعت ایران

☎️ شماره تماس استخر جهت ثبت نام کلاس های آموزشی و هماهنگی های لازم

77240313-77240314-09036108600

🔴 همراه داشتن کارت دانشجویی در زمان مراجعه به استخرها الزامی است.
تاریخ:
1402/12/02
تعداد بازدید:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.