كسب يك مدال نقره و دو مدال برنز توسط تكواندوكاران دانشگاه در مسابقات دانشگاه هاي منطقه يك كشور
مسابقات تكواندو پسران دانشگاه‌هاي منطقه يك كشور به ميزباني دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي روز چهارشنبه مورخ 98/10/4 با حضور 10 دانشگاه بالغ بر 72 نفر در سالن ورزش پرديس شهيد رضائي نژاد برگزار گرديد.
در اين دوره از مسابقات دانشگاه خوارزمي، شهيد بهشتي و تهران به ترتيب اول تا سوم شدند.

تيم دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با هفت نماينده در اين دوره از مسابقات حضور داشت كه در وزن 54- محمد ملك پور مقام دوم و در وزن 63- محمد جواد جعفر ياري و 87+ مهران كياني به مقام سوم دست يافتند.
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در اين مسابقه به مقام پنجم تيمي دست يافت.

در ضمن آقاي اميد قاسملو به عنوان فني‌ترين بازيكن در وزن 68- كيلوگرم انتخاب شدند كه به المپياد 99 راه يافتند.
 اسامي بازيكنان تيم تكواندو
محمد ملك پور كارشناسي ارشد مهندسي برق، حسين نوري كارشناسي ارشد مهندسي مكانيك، محمدجواد جعفر ياري كارشناسي رياضي، اميد قاسملو كارشناسي شيمي كاربردي، علي كرمي فرد كارشناسي مهندسي برق، حسين حميدي كارشناسي فيزيك، مهران كياني كارشناسي ارشد مهندسي مكانيك
 مربي : علي رضا راهپيما
 سرپرست: عليرضا پرويني

تاریخ:
1398/10/08
تعداد بازدید:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.